Käytiin tänään iltapäivällä koko henkilökunnan voimin katsomassa firmalle uusia toimitiloja Kurkimäestä, Kontulan lähistöltä. Tilat näyttivät ihan toimivilta ja etenkin varasto oli noin kymmenen potenssiin miljoona parempi kuin nykyinen. Tosin pääoven sijainti on aivan idioottimainen. Huomenaamuna on tarkoitus vielä palaveerata aiheesta, saa nähdä muutetaanko tonne. Työmatkakin mulla lyhenisi n. 20 min/suunta joten henkkoht hyötyisin tuosta aika paljon.

Töissä on - paljolti idänkaupan laajenemisen vuoksi - tulossa kaikenlaisia isoja muutoksia, mm. siirtyminen uuteen taloushallintajärjestelmään tuossa heti vuodenvaihteen jälkeen ja ilmeisesti muuttokin rysähtää joka tapauksessa päälle tammi-helmikuun aikana. Vähän ristiriitaiset fiilikset asian suhteen: toisaalta innostaa se, että työtilat, -kalusteet ja -välineet saadaan muuton myötä päivitettyä, ja lisäksi on mahdollisuus suurelta osin vaikuttaa oman työympäristön toimivuuteen ja viihtyvyyteen; toisaalta on jo pitkään ollut sellainen fiilis että haluaisi tehdä jotain ihan muuta kuin tätä samaa. Ja lisäksi se isoihin muutoksiin liittyvä ylimääräinen duuni ahdistaa todella paljon; samalla vaivalla sitten jo vaihtaisi työpaikkaa kokonaan. Comsi comsa. Ei, mulla ei ole mitään muutosvastarintaa sinänsä. Kaikki muutokset nykyiseen ovat tervetulleita. Olivat ne sitten ihan mitä tahansa.

Kuntonyrkkeilykurssin viimeiset treenit olivat eilen ja ohjaaja veti loppuun aika rankan tempo/voima-treenin joka oli "semmonen mitä jatkokurssilla voitte odottaa". Mä kuolen sinne ensi viikolla. Mutta ei tuota touhua voi tähänkään jättää, kunto on noussut aivan sikana parissa kuukaudessa. Aika moni oli jatkamassa (ainakin pukuhuonekeskustelujen perusteella...) joten eiköhän noita tuttuja kavereita jatkossakin näe. Ja sehän on mukavaa se :)