No, ei onneksi ihan tupaan sentään. Mutta aika kiitettävästi kyseistä ainetta on tänään taivaalta tipahdellut. Olin heti aamusta lentää selälleni firman pihassa - kulkuväylä oli jäässä, ja kun jään päälle oli satanut lunta, niin jouduin tekemään eräänkin vauhdikkaan piruetin pysyäkseni pystyssä. Iltapäivällä lunta oli jo parikymmentä senttiä ja tiekarhut täydessä työn touhussa. Vielä kun saataisiin jalkakäytävät auki - ei paljon mieltä lämmitä kun autot roiskivat loskaa päälle ja jalankulkijaparka saa tarpoa läpi kinosten, vähemmästäkin alkaa päässä soida Lumikenttien kutsu.

Eilen illalla pelattiin harkkapeli Inkkareiden kakkosjengiä vastaan ja ajettiin samalla uutta veskaria sisään. On tullut nyt parin vuoden aikana pelattua ko. joukkuetta vastaan suhteellisen monta kertaa eri kokoonpanoilla ja vaihtelevalla menestyksellä, mutta aina on ollut hauskaa: siistejä pelejä ja paljon kontakteja. Sopii mulle. Tällä kertaa hävittiin 1-6, noinkin rajut murskalukemat paljolti toisessa päässä maalissa pelanneen tuomariparini takia, kun meni ruoja torjumaan lähes kaiken. Ja pakko kai kuitata siitäkin että dumari (Mannonen) oli myöhässä :D Ensi viikonloppuna sitten taas liiton turnaus. Saapa nähdä miten käy, seuraavat vastukset ovat lohkon kovimmasta päästä.

Tämä ilta meneekin mukavasti kotosalla. Jalka on vähän kipeä joten lepuuttelen sitä ja keittelen kaakaota (minttusellaista). Sopii tähän vallitsevaan keliin hyvin. Tässä vuodenajassa yksi parhaita asioita on se että saa polttaa kynttilöitä. Joulun ja/tai uudenvuoden jälkeen se ei jostain syystä enää samalla tavalla sytytä. Onkohan sillä jotain tekemistä sen kanssa, että vuodenvaihteessa päivä alkaa taas pidentyä?