Kävin tänään Espoon Ikeassa, tuossa ruotsalaislähtöisessä sisustamisen Mekassa, ja raahasin (kaverin ja hänen autonsa suosiollisella myötävaikutuksella) aivan järkyttävän lastin huonekaluja kotiini. Nyt olohuoneen lattiaa peittävät niin tyhjät kuin täydetkin pahvipakkaukset, pehmusteenriekaleita lojuu sohvan selkämyksellä, ruuvimeisseleitä on ympäri lattiaa. Ja täytyy kyllä sanoa että kunnon välineillä on todella ilo tehdä töitä! Sen on taas konkreettisesti huomannut kun niitä kunnon välineitä ei ole... ihan kuin huonekalujen kasaaminen ei olisi tarpeeksi hankalaa muutenkin. Ranteet ovat vääntämisestä kipeät jo nyt (akkukäyttöinen ruuvinväännin on kyllä muistettava laittaa ostoslistalle) ja erinäisiä painavia sanoja on sanottu ääneen, hikilitrojen vuodattamisesta nyt puhumattakaan.

Mutta kivaa tämä on silti! Jo on aikakin uudistaa kalustekantaa, kun oon asunut tässä kohta viisi vuotta ja edelleen suurin osa mööpeleistä on jotain karmeita kymmenen vuotta vanhoja hyllyjä yms. joita on "vähän" itse viritelty kulloiseenkin käyttötarkoitukseensa sopiviksi. Sen ne ovat kyllä näköisiäkin... Ajattelin nyt kasata nuo kaikki valmiiksi uudenvuoden aikana, tiistaina ja keskiviikkona on vielä talvilomaa ja silloin laitetaan pora laulamaan. Ei viittis metelöidä pyhien aikana, ihan naapurisovun säilyttämiseksi...

Muutakin mukavaa kuuluu; viime viikolla entinen pomoni soitteli että heillä olisi mulle sopiva duuni tarjolla. (Se siitä ettei kukaan tule kotiovelle töitä tarjoamaan...) Apuvälinealan töitä, siis koulutusta vastaavaa. Kävin viime torstaina paikan päällä vähän neuvottelemassa ja pari päivää sitten kesken hyvin alkaneen lomapäivän sain tiedon, että paikka on mun jos vaan huolin. Että huolinko! Koitin olla päästämättä ihan kaikkea riemua luurissa ilmoille. Ensi viikolla pitäisi sitten irtisanoutua (se on se inhottava puoli; vaikka työpaikan vaihtaminen on ihan normaalia niin jotenkin on aina yhtä kiusallista mennä ilmoittamaan että tää oli nyt tässä). Aloittanen uudessa paikassa 21.1.07.

Ei enää Venäjän-kauppaa! Työmatka lyhenee! Palkka paranee! Saa vääntää päivät pitkät pyörätuolien kanssa! Säästyn firman muutolta ja Axaptan opettelemiselta! Jipii!