Viime sunnuntaina taisteltiin taas arvokkaista sarjapisteistä. Ensimmäisen (ja viimeisen) kerran tällä kaudella ei ollut tarvis nousta aamulla kukonlaulun aikaan, sillä ensimmäinen matsi pelattiin klo 13 ja toinen huiman tunnin palautuksen jälkeen klo 15.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ekassa pelissä vastaan marssi taulukossa edellämme ollut Derius. Edellinen matsi päättyi kohtuullisen katkeraan 0-1 –tappioon, ja tähän peliin oli latauduttu hyvin. Häviäminen ei ollut edes vaihtoehto, vaan voitosta lähdettiin pelaamaan. Vastustajan raivoisasta painostuksesta huolimatta taoimme vastahyökkäyksillä taululle jo numerot 0-3, kunnes kolmannessa erässä koettiin musta hetki ja vastustaja nousi viidessä minuutissa tasoihin. Tasoituksen jälkeen naapurin peli kuitenkin sekosi aivan täysin eikä lisämaaleja enää nähty – vaikka saimmekin erän loppuun vielä pientä painostusta aikaan. Tulos siis 3-3, mikä ei taatusti tyydyttänyt kumpaakaan joukkuetta. Saimme kuitenkin vastustajalta matsin jälkeen kiitosta siististä pelityylistämme, ja meistäkin oli mukava pelata Deriusta vastaan, samasta syystä.

Ruhtinaallisen mittaisen tauon aikana kerittiin pitää pikapalaveri pelaajapolitiikasta ja verrytellä hieman pelissä puutuneita jäseniä. Tokassa pelissä vastaan asettui MaKi, jota vastaan hallitsimme pelitapahtumia selkeästi. Vastustaja tosin karvasi yllättävän korkealta, mikä vaikeutti omaa peliämme ja kun tossukaan ei oikein liikkunut parhaalla mahdollisella tavalla, niin peli oli vaikea ja valmentajan sanoin "näytti hirveältä". Tärkeät sarjapisteet kuitenkin otettiin lukemin 5-0.

Ai niin. Viime viikolla oli Femman Arenaliiga-peli Inkkareiden kakkosjengiä vastaan. Hyvä ja tasainen matsi kuten ko. jengiä vastaan yleensäkin, ja pisteet jaettiin lopulta sopuisasti tasatuloksella 2-2. Kahteen pisteeseenkin oli saumat (kuten sitten myöhemmin Derius-matsissa) mutta aina ei voi voittaa… tämäkään tasapeli ei pelaajille oikein tahtonut riittää, mikä on sinänsä hyvä merkki...