<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänään oli jälleen 4 sarjapistettä jaossa. Vaikka ennakkoon ajatellen päivän molemmat vastustajat olivat meitä heikompia, ei takki auki ollut pelaamaan lähteminen. Pistemenetyksiin ei ollut varaa, mikäli mielimme vielä taistella kolmossijasta.

Aamupelissä kohtasimme sarjajumbon SSV Ansat. Joukkue on hävinnyt tähän mennessä kaikki pelinsä, mutta siitä huolimatta (tai ehkä juuri siksi) he pelasivat melko ennakkoluulottomasti. Pari ekaa erää olivat aivan tuskaa, kunnes saimme viimein repäistyä turvallisen johdon. Maalinteko oli aivan mahdottoman vaikeaa, koska Ansat sumputtivat maalinedustansa niin että sinne ei vain mahtunut vetämään. Ensi kautta ajatellen onkin iso haaste opetella avaamaan vastustajan sumppupuolustus. Omat tehot matsissa 0+1 ja kaveriksi seuraavaan peliin kurotuksessa venähtänyt pakara.

Parin tunnin tauon jälkeen vastaan tuli Matinkylä. Etukäteen ajatellen tämän piti olla päivän matseista se vaikeampi, ja vaikka hallitsimme peliä miten halusimme, ensimmäisen erän jälkeen peli oli meille vasta 0-1. Sitten kuitenkin repesi. Maaleja alkoi tulla liukuhihnalta ja ensimmäisen kerran ikinä pääsimme juhlimaan voittoa 12 maalin erolla ennen täyttä aikaa – ottelua jäi pelaamatta huimat 24 sekuntia :D

Pelien välissä seurasimme muita matseja. Taulukossa edellämme oleva Derius hävisi lohkoa johtavalle Pauhulle – hyvä asia meidän kannaltamme, joskin tuntui vähän ikävältä toivoa heidän tappiotaan, Derius kun noin muutoin kuuluu ainakin omiin suosikkeihini. Hallilta lähtiessämme Derius johti Light Ironia vastaan 0-1 seitsemän minuutin pelin jälkeen – muissa olosuhteissa olisin luultavasti hyppinyt riemusta, mutta nyt on pakko toivoa että Iron hoiti homman kotiin. Nyt voi pari päivää vain odotella tuloksia lopuista peleistä, ennen kuin jatkoa voi edes spekuloida…

Edit. 17.3.: Derius vei sitten pisteet Light Ironilta ja sen myötä kolmossija karkasi meiltä kyllä vähän turhan kauas. Täytyy spekuloida sitten lisää kun sarjataulukko on päivitetty...