Perjantai-ilta ja lauantaipäivä menivät Palis-Cupin merkeissä. Palis on käsittääkseni alunperin jalkapalloilijoiden höntsäturnaus, joka on sitten jotenkin levinnyt käsistä kuin Jokisen eväät ja mukaan on otettu talvitapahtumaksi salibandyturnaus. Suurimman osan FB Unitedin pelaajista näin vasta tapahtumapaikalla perjantai-iltana ja kaikkien nimiä en ikinä ehtinyt oppia. Pelejä edelsi aina riemukas "kenestä mä vaihdan?" -paniikki n. minuutti ennen alkuvihellystä. Myös vastustajat olivat enimmäkseen uppo-outoja, mikä on sinänsä ihan piristävää kun yleensä saa aina vääntää samoja jengejä vastaan.

Perjantai-iltana pelattiin kaksi alkusarjan peliä. Ekan voitimme vakuuttavasti 1-0 ja toisen hävisimme suorastaan murskaavasti 2-1. Jälkimmäisessä sain "kaverin" mustavalkoisesta naapurileiristä - vastustaja ahdisteli maalivahtiamme siinä määrin, että kävin tylysti siirtämässä hänet sivuun maalin edestä. Hyvä ettei tyyppi käynyt kimppuun sen jälkeen :D Huuto oli ainakin valtaisa, tuomari tosin näki (aivan oikein) vain sääntöjenmukaisen kontaktin ja käski pelaajan rauhoittua.

Lauantaina hallille kahlattiin kinosten läpi huiman 12 tunnin tauon jälkeen. Aamupelissä tuli kuokkaan selkeästi 2-0. Neljännesvälierään lähdettäessä koko porukka oli jo virittäytynyt kotimatkaan, mutta mitä vielä. Maalivahtimme pelasi unelmapelin ja kantoi meidät rankkarikisaan, jonka voitimme. Voi sitä huudon määrää! Ohjelmanmuutos sekoitti hieman pasmat, mutta ei se mitään. Saatiinpahan pelata koko rahan edestä. Välierässä tuli taas vastaan vanha tuttu mustavalkoinen, tälläkin kertaa jouduimme taipumaan - 1-0. Pronssiottelussa päivän neljäs peli alkoi jo tuntua raskaana jaloissa, ja voitto meni naapuriin ansaitusti 3-1. Hauska tapahtuma kaikenkaikkiaan, jatkoa toivottavasti seuraa joskus.