Kesä on tunnetusti shoppailun aikaa. Vuodenvaihteen olohuoneprojektin jälkeen pidin hieman taukoa sisustamisesta. Makuuhuone kuitenkin suorastaan huusi uutta järjestystä. Eilen sitten hyppäsin ilmaisbussiin ja annoin sen kuljettaa itseni Ikeaan, tuohon low budget –väen ostoparatiisiin. Parvi saa antaa tilaa matalalle sängylle (vanha patja jää uuden sängyn pehmusteeksi), työpöytä vaihtuu melkein puolet pienempään ja, no, olohuoneeseen tahi eteiseen, miten sen nyt ottaa, tulee valkoinen lipasto.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tavaraa on yhteensä 58 kiloa, joten tilasin tavaroille kuljetuksen (45 euroa). Olisin myös voinut vuokrata 1,5 tunniksi pakettiauton 25 eurolla ja kuljettaa tavarat itse. En kuitenkaan halunnut. Olisin joutunut ajamaan ruuhkassa kumpaankin suuntaan ja joutunut kantamaan kaikki tavarat itse. En usko että olisin selvinnyt reissusta 1,5 tunnissa, joten auton vuokra olisi joka tapauksessa kustantanut ainakin sen 40 euroa. Lisäksi kaikki se vaiva! Enkä ole mikään tottunut kuski, viimeksi ajoin autoa vuosi sitten, joten stressitaso liikenteessä olisi todennäköisesti ollut aika korkealla. Joskus nyt vaan ihan oikeasti kannattaa maksaa vähän enemmän siitä, että ammattilaiset tekevät työn. Nyt vain tässä rauhassa odottelenkin, että tavarat ilmaantuvat eteiseeni.

 

Seuraavaksi onkin sitten kai tehtävä kuten eräs kaverini vuodenvaihteen Ikea-reissulla sanoi, eli alettava panostaa tekstiileihin…